Εταιρικό Προφίλ

FURIOUS CARS

Η εταιρία Furious Cars είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε τον Μάϊο του 2005 απο τον Γεώργιο Μπαμπά με στόχο να προσφέρει στους πελάτες του μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση, με εγγύηση ποιότητας, σε ασυναγώνιστες τιμές και πάνω απ’όλα με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η εταιρία Furious Cars ασχολείτε με Αγορές, Πωλήσεις, Εισαγωγές και Ανταλλαγές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους απο ένα αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα οι τιμές μας μένουν σταθερά χαμηλές λόγω της δύσκολης περιόδου που όλοι βιώνουμε.

Με την δεκαπενταετή πείρα μας στον χώρο του αυτοκινήτου έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε σε ασυναγώνιστες τιμές αυτοκίνητα με γνήσια χιλιόμετρα, βιβλία service και εγγύηση ποιότητας για να είστε 100% σίγουροι οτι κάνατε την καλύτερη επιλογή. Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και να δείτε απο κοντά τα αυτοκίνητά μας, να συγκρίνετε τιμές, να δείτε τα έξτρα που προσφέρουμε και να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Θα βρείτε αυτοκίνητα για όλα τα γούστα.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Αποκτήστε το νέο σας αυτοκίνητο εύκολα και γρήγορα.

ΒΙΒΛΙΟ SERVICE

Όλα τα αυτοκίνητα έρχονται με ενημερωμένο βιβλίο service.

ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Εγγυημένα οι καλύτερες τιμές της αγοράς.

“Το αυτοκίνητο έχει γίνει η πανοπλία, το προστατευτικό και επιθετικό κέλυφος του σύγχρονου ανθρώπου” - Μάρσαλ Μακ Λούαν

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

 • 1

  ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  Εγγυόμαστε για την άριστη κατάσταση όλων των αυτοκινήτων μας. Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας να είναι 100% ικανοποιημένοι με την αγορά τους.

 • 2

  SERVICE ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Όλα τα αυτοκίνητα έχουν περάσει το απαραίτητο service πριν διατεθούν προς πώληση. Θα αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, σαν καινούριο.

 • 3

  ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤEST DRIVE

  Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε έλεγχο στο αυτοκίνητο πριν την αγορά και ακόμα να το οδηγήσετε.

 • 4

  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  Σε όλα τα αυτοκίνητα έχει γίνει βιολογικός καθαρισμός πριν διατεθούν προς πώληση. Πραγματικά, σαν καινούρια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ